APARIV

Medisupport vzw

voor Spaanse Honden en Paarden in Nood

alsook voor kansarmen met huisdier in België

 

 

Wie is APARIV ? Wat doen ze ?

 

 

Op 1juni 2016 vertrok ik mijn mijn echtgenoot, naar Malaga, waar we in Rincon de la Victoria, Apariv gingen bezoeken.. Apariv een bijzonder hondenasiel...

 

Het is een charitatieve organisatie en is geregistreerd sinds 1997, ontvangt geen steun of subsidies van een openbare instelling of politieke partij.

 

APARIV is geen kennel, het is een toevluchtsoord voor de geredde dieren, verlaten of teruggewonnen uit andere centra. Ze worden er gesteriliseerd gevaccineerd en ontwormd en in veel gevallen worden ze geopereerd en herstellen er van zeer ernstige ziekten ... dank zij de anonieme donaties en de bedrijven die giftes storten, ook de partners en vrijwilligers die hun tijd en middelen geven om hen te helpen. Ze krijgen ook inkomsten uit hun kringloopwinkel in Calle Duque de Ahumada in Torre del Mar, Malaga. Wij nodigen u uit om hen te leren kennen en alle goederen in goede staat , die je niet meer gebruikt aan hen of ons te schenken, zoals kleding, huishoudelijke apparaten, meubels ,oude apparaten ... Alles is welkom.

 

APARIV werd opgericht door hulpkreten van bepaalde mensen die opmerkten dat er meer om meer verlaten en hopeloze dieren op het gebied van de Andalusische Axarquia bijkwamen. Het was dan ook de droom van Lola, de voorzitster, ...en geleidelijk aan kwam deze droom dank zij de vele partners en vrijwilligers tot stand. Vandaag zijn ze trots deze lieverds een ​​thuis te kunnen geven, dieren die niemand wil .

 

In het asiel, hebben de honden een plek om zich veilig te voelen, geliefd te zijn en buiten het gevaar van jagers te zijn. Ze hebben momenteel meer dan 70 honden, ook voor een stuk verdeeld bij de vrijwilligers en in de pleegzorg.

 

Allen die behoren tot APARIV verdedigen het " Zero Offer ", omdat ze de woorden als ... dumpen, fokken, mishandelen en verwaarlozen niet kunnen begrijpen. Net als wij en andere levende wezens, een zieke, gewonde of oudere hond, vechten ze tot het eind voor een beter bestaan, een beter leven. In APARIV worden geen dieren geëuthanaseerd, in het enige geval wordt dit wel gedaan als er echt niets meer kan gedaan worden... Gelukkig hebben ze de medewerking van een aantal dierenartsen die hun adviseren, .. zij helpen de dieren op een heel prachtige manier, en dat zie aan de kanjers die hun liefde uitstralen !

 

APARIV heeft ook een hoge nood aan water, drinkwater voor de honden, maar ook om de slaapplaatsen uit te kuissen. Nu in Juni is het er +/- 35° maar in de zomer wordt het al gauw 40° en 45 ° en kan je begrijpen dat het water snel op is. Ze hebben geen leidingwater, en moeten wekelijks 7000 liter laten aanleveren. 7000 liter kost telkens 100€ ... Ze hebben een offerte opgevraagd om leidingswater aan te leggen tot in de hoge bergen maar het prijskaartje is +/- 10.000€ !!! Wie kan helpen steunen.. Medisuport zou deze wens van Lola willen waarmaken !!!

 

Uw kleine bijdrage is heel erg welkom ! Nogmaals alle beetjes helpen !!! Een kleine bijdrage storten kan op rekeningnummer BE38143098781972 Biccode GEBABEBB , Op naam van Medisupport Vzw - referentie waterleiding