Hondjes ter adoptie !

Medisupport vzw

voor Spaanse Honden en Paarden in Nood

alsook voor kansarmen met huisdier in België

Honden ter adoptie !!

 

 

Simon

Voor al deze hondjes zoeken we nog een meter of een peter.. voor 5€ of 10€ per maand kan u dat al worden.. u krijgt van ons een mooi certificaat hiervan, en we houden u constant op de hoogte van zijn of haar hebben en doen !

Alvalst bedankt !!!

 

conny.pierlot@telenet.be

Simon wat een leuke Podenco (mix) ! Hij is geboren in 2008, juiste datum is niet gekend. Met zijn mooie kleur van Chocobruin en zijn 55cm hoogte, charmeert hij iedereen !

Simon heeft nog een beetje bang van vreemde mensen rondom hem en neemt een afwachtende houding aan ..

Na enige tijd merk je dat hij vol liefde zit en genegenheid. Met een beetje geduld en tijd, bloeit hij zo weer open en dan is hij vol overgave van liefde en knuffels !

Simon zal je altijd vinden met zijn favoriete bal ! Hij speelt heel graag met zijn vriendinnetje Pippa, en zie je ze samen ravotten en spelen :) Hij schiet ook heel goed op met andere honden, luistert heel goed, en heb je interesse in hem zal hij heel graag met je naar een hondenschool gaan !

Voor Simon zoeken we baasjes met geduld en tijd, misschien ook ietwat sportief, en kinderen zijn ook zeer geschikte vriendjes voor hem (kinderen die wel kunnen begrijpen dat er voorzichtig en langzaam moet gehandeld worden, omdat hij snel bang is).

Simon is gecastreerd en heeft al zijn inentingen gekregen, dus klaar om op reis te gaan :)

Op dit ogenblik zit hij nog bij Apariv in Malaga, wie geeft hem een rustig, speels en gelukkig leven hier ? Neem gerust contact met ons op !

Meili

 

Meli, een heel vrolijk meisje met een actief karakter, houdt van spelen, zonnen, wandelen, ... als ze de leiband ziet is ze er als de eerste bij :) met honden en mensen kan ze het heel goed vinden, maar katten daar lukt het niet mee..

Ze heeft kort haar kaneel kleurig

geboren op 21/04/2012

weegt ongeveer 25kg en schofhoogte 45cm

in de refugio sinds 11/09/2015

Is al reeds in een gezin geweest, maar het klikte niet... :(

dus wie geeft haar een nieuwe kans ? Laat ons zeker iets weten !

Wens je meter of peter van haar te worden, zend ons dan een mailtje ..

Rudy

Jess

Luke

Ras : Pointer , korthaar

Geboren in april 2012

Gecastreerd : ja ...

 

Rudy is een zeer rustige, lieve Schmuser die graag tussen de mensen zit en geknuffeld wil worden. Hij loopt je altijd achterna, en voelt zich gelukkig als het zonnetje er is om er lekker in te ontspannen.

Hij is een kortharige pointer.

Hij kwam bij Apariv terecht met zijn mama en 3 broers en 2 zussen. De mama en de 2 broertjes zijn ondertussen al geadopteerd, hij bleef achter met zijn zusjes.

Hij kan goed om met andere honden en zoekt verdrietig nog rond naaar een warm gezin ... wie kan hem een warme mand bezorgen ?

Stuur ons een mail : info@medisuport.be of bel ons op 0497 45 49 64

Jess is een lieve labrador mix, is nog steeds op zoek naar haar ware, warme baasjes, met een sportief karakter .... zit bij Apariv in Malaga (Rincon del Sol)

Wit kortharig - grote speelvogel, super leuk karakter, heel actief - 20 à 30kg en

schofhoogte 55cm

geboren : 03/08/2015 en in de refigio sinds 03/04/2016

veel info hebben we spijtig niet van haar ... omdat de vrijwilligers haar gevonden hebben op straat ... maar een heel lief meisje !

Dit is Luke ! Wat een hond ! een echte clown !!!

Deze reu is een Podenco(mix) geboren begin 2015. Hij heeft een mooie bruine kleur en heeft een schofthoogte van ongeveer 60-65cm en is gecastreerd.

Luke en zijn mama Nala stonden op een ochtend buiten aan de shelter, iets vertelde hun dat ze daar een betere weg naar geluk gingen vinden en toonden ons heel snel dat ze niet meer wensten te vertrekken...

Luke heeft veel macht en slijt zijn uren door het spelen met zijn geliefde bal of een ander speeltje... Spelen is zijn leven :)

Wij zoeken adoptieouders naar flexibele en ervaren mensen, sportief of met kinderen die met hem willen spelen :) Luke kan gemakkelijk met andere honden om maar kan gerust alleen in een gezin geadopteerd worden. Alleen ziet hij katten niet zitten.

Hij heeft alle vaccinaties gehad, en zal nog getest worden op de Mediterrane ziekten.

Wie valt voor zijn gekke bekken en zijn amberkleurige ogen ?

Momenteel vertoefd hij nog bij Apariv in Malaga. Heb je interesse? Laat het ons zeker weten !!!!

Rusty

Rusty... mijn favorietje ! wat een schat !!! Helaas past hij hier niet bij onze andere 2 hondjes, anders was hij zeker mee !!! Liefde op het eerste gezicht !!!

Rusty werd gevonden in de straten van Malaga, hij was nog jong en moest eerst naar een pleeggezin omdat hij nog te klein was voor de shelter. Hij is aanhankelijk, liefdevol maar ook nog angstig.

Rusty is een Podenco / Galgo, een ruetje van ongeveer 9 maanden, heeft een diepbruine kleur en schattige ogen !

Momenteel nog niet gecastreerd.

Wie wil hem een plaatsje geven ? Een super hondje !!!!

Hij zit vol ongeduld op jou te wachten bij Apariv in Malaga !

Laat ons zeker iets weten of heb je nog vragen aarzel niet ze hier te stellen !!!

Er zijn nog veel meer hondjes !!! u kan dit volgen op https://www.facebook.com/medisupportbe-504630446410766/